اگر شما از آن دسته افرادی هستید که به جراحی بینی فکر می کنید، احتمالا در مورد بینی های استخوانی و بینی های گوشتی و تفاوت آن ها شنیده اید. به طور کلی هنگام مطالعه ساختار بینی به دو دسته بینی گوشتی و استخوانی تقسیم می شود. بینی با استخوان ها و غضروف های قوی در آناتومی بینی، بینی استخوانی است. اما بهترین مدل برای بینی استخوانی چیست؟

در این مقاله قصد داریم مقاله ای ویژه در زمینه جراحی بینی استخوانی داشته باشیم و تمامی مطالب موجود در این زمینه را گردآوری کرده ایم. شاید سوالاتی مانند "ویژگی بینی استخوانی چیست؟" تفاوت بین بینی استخوانی و بینی گوشتی چیست؟ روش جراحی بینی استخوانی چیست؟ در ذهن شما ایجاد شده است و ما به همه آنها پاسخ خواهیم داد. بنابراین اگر شما هم استخوان بینی دارید و قصد دارید آن را اجرا کنید، این مقاله را از دست ندهید.

بینی استخوانی معمولاً دارای یک برآمدگی استخوانی در وسط یا بالا است. در این مقاله می خواهیم در مورد جراحی بینی و جراحی استخوان توضیح دهیم. در بینی استخوانی، پوست بینی معمولا نازک تر است. به افرادی که دارای غضروف و استخوان مساوی در ساختار بینی خود هستند، بینی های نیمه استخوانی گفته می شود. بینی با این شکل به عنوان بینی غضروفی نیز شناخته می شود.

بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟

بینی انسان به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می شود. همانطور که از نام آن پیداست، این بینی استخوانی است، استخوان و غضروف زیادی در زیر پوست وجود دارد و این نوع استخوان بینی بسیار قوی است و مقاومت زیادی دارد. این بینی ها دارای قله هستند و قله های آنها در نیمرخ به وضوح قابل مشاهده است.

بینی های استخوانی برخلاف بینی های گوشتی که پوست ضخیمی دارند، پوست نازکی دارند و نقش مهمی در تسهیل این عمل جراحی دارند.

در واقع یکی از نکاتی که بسیاری از جراحان بینی تشخیص می دهند این است که جراحی بینی استخوانی بسیار راحت تر از جراحی بینی گوشتی است و در نتیجه بهترین مدل جراحی بینی استخوانی برای افراد نیز می باشد.

بینی استخوانی 8

یکی از مهم ترین تفاوت های جراحی بینی استخوانی و گوشتی، روش و نتیجه آن است. جراحی بینی باید توسط جراح بینی با تجربه انجام شود زیرا غضروف بینی ضعیف است و انجام آن را دشوارتر می کند.

نقایص شایع استخوان بینی

تیغه بینی در بینی استخوانی

یکی از دلایل اصلی مراجعه افرادی که بینی استخوانی برای جراحی بینی دارند، بد فرم بودن استخوان بینی است. گاهی ارتفاع بینی این افراد بلند است و مشکل خوشایندی نیست. یکی دیگر از مشکلات این افراد قوز بینی است. با وجود قوز، بینی استخوانی می تواند شکل عقابی داشته باشد.

البته برخی افراد در اثر شکستگی بینی دچار قوز بینی می شوند اما با بینی استخوانی می تواند مادرزادی باشد و از ابتدا وجود داشته باشد.

جراحی بینی استخوانی

قبل از هر چیز اگر از فرم بینی خود راضی نیستید باید بدانید که تنها روش ممکن جراحی بینی برای اصلاح بینی بین استخوانی است. سود، ماهیت شخصی دارند و نمی توانند عیوب بینی را اصلاح کنند و ایجاد کنند. ظاهر مورد نظر

در جراحی استخوان بینی، جراح سعی می کند با مهارت و تکنیک های خود اقدامات موثری برای اصلاح فرم بینی و رسیدن به نتیجه مطلوب از بهترین مدل جراحی استخوان بینی انجام دهد. این جراحی نیز مانند تمام جراحی های دیگر تکنیک ها و روش های خاص خود را دارد. در جراحی استخوان بینی، مشکلات تیغه بینی، انحراف و کجی بینی، شکستگی استخوان و مشکلات تنفسی مانند پولیپ قابل درمان است.

برای بهترین و مناسب ترین نتیجه، بهتر است عمل بینی توسط جراح ماهر و با تجربه انجام شود. جراح مناسب با تجربه خود با انواع بینی و ساختار آن آشنایی دارد و می تواند عمل را به مناسب ترین شکل انجام دهد.

روند جراحی بینی استخوانی چگونه است؟

در حین جراحی بینی استخوانی، بینی باید بریده شود تا پزشک بتواند به کل ناحیه استخوانی دسترسی داشته باشد. پس از ایجاد برش روی سطح پوست، پزشک می تواند به راحتی استخوان اضافی بینی را خارج کند، سپس دو طرف بینی را پیوند زده و به هم بخیزد.

جراحی بینی بسته به نوع بینی و نتیجه مورد انتظار از عمل به دو صورت باز و بسته انجام می شود.

جراحی بینی باز:

از این روش برای مواردی استفاده می شود که فردی بخواهد تغییر بزرگی در بینی ایجاد کند، در واقع با بریدن آب و برگ، جراح می تواند بدنه بینی را به اندازه کافی ببیند تا روی آن کار کند. این نوع جراحی دارای کیفیتی است که جراح کنترل کاملی بر روی گربه و شکل بینی خواهد داشت و این امر باعث افزایش صحت جراحی می شود.

رایج ترین روش جراحی بینی روش باز است. در این عمل جراحی بینی، دستان جراح برای ایجاد تغییرات گسترده در شکل بینی باز است. با کمک جراحی بینی باز می توان تغییراتی در تیغه بینی، بال ها و ساختار خارجی بینی ایجاد کرد. در این روش برش از پایین بریده شده و پس از جراحی بخیه می شود. پس از مدتی، اگرچه جای برش و بخیه از بین می رود، اما می تواند برای مدت طولانی باقی بماند و این نشانه جراحی بینی است.
 

جراحی بینی بسته:

در جراحی بینی بسته، بینی بریده نمی شود، تمام برش ها از داخل ایجاد می شود و غضروف و استخوان بینی مانند روش قبلی از هم جدا می شوند. ویژگی این نوع جراحی این است که هیچ برشی در تیغه بینی ایجاد نمی شود. این روش منجر به تورم کمتر بینی بعد از جراحی شد و در نهایت روند بهبودی تسریع شد.

این روش جراحی برش نامحسوس تری دارد. در این روش جراحی، برش از داخل بینی ایجاد می شود و بینی قابل مشاهده نیست. اگرچه جراحی بینی بسته کوتاه‌تر است و مدت زمان جراحی و زمان بهبودی پس از آن کوتاه‌تر است، اما با این روش جراحی نمی‌توان تغییرات زیادی ایجاد کرد. هنگام انتخاب روش جراحی، قبل از جراحی با جراح خود مشورت کنید.

در پایان گفتگوی ما باید گفت که تصمیم نهایی پزشک است و مناسب ترین روش جراحی را برای شما انتخاب می کند.

بهترین مدل برای جراحی بینی استخوانی

یکی از رایج ترین و مهم ترین سوالات تقریباً همه افرادی که تصمیم به جراحی بینی دارند این است که بهترین مدل جراحی استخوان چیست.

ادامه: https://payju.ir/content/لیست-پزشکان-متخصص-جراحی-بینی-در-شیراز